Vecka 33.

Nu har jag kommit en bit. Jag är så nervös över detta, att inte veta när bebis kommer!? Idag va vi och hämta vagnen ❤ jag blir alldeles till mig av lycka! Den är så otroligt fin ska ni vetat. 
Just nu är jag super trött, men får inte somna än har lite kvar att göra. Visar er vagnen.


Jobbigt..

Ja det här är klart en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, jag bygger ett kök. En del av köket alltså, skåpen. Min rygg gråter! Men jag vill ju att min bebis ska ha allt möjligt innan hon kommer. 

Som en skötväska ! Jag är super nöjd!


Destiny

Idag fyller lilla Destiny år.
Hoppas att hon har det bra, hon är så saknad den lilla tjejen.. hon hade säkert varit lika mycket glädjespridare som hennes syster idag. Lika fin och duktig ♡
 

Gravid på sommaren

För er som har varit höggravida på sommaren, förstår inte hur ni har klarat det! Jag har två månader kvar och svettas hela tiden! Jag gömmer mig för solen om dagarna.
Idag har jag varit och handlat lite, mina axlar är hur trötta som helst. Väntar just nu på att mitt hjärta ska komma hem så jag kan få lite kärlek och mys ifrån honom.


Det är på väg

Bebisens rum ser snart ut som ett bebisrum! Det är lite smått som ska fixar. Min schäslong som älsklingen fixade till mig ska upp och ett skötbord ska köpas. Vagnen har kommit men vi har inte hämtat ut den än, det blir nästa vecka någon gång. Längtar så! Jag hoppas på att få köpa en Ju Ju Be - Be All skötväska. Det ska borras upp lite saker i hallen och bebisrummet men väntar tills skötbordet är på plats så man kan mäta ut vart som blir bäst. Här är några bilder på hur det ser ut.


knasbollar

Va tråkigt det hade varit om min familj hade varit normala ♡
 

Guddotter

Min älskade guddotter fyller 2 år idag! Hon är verkligen något att vara stolt över, då fin och duktig tjej. Jag fick äran att baka lite till henne så jag håller på med det nu sen ska jag åka över till henne.


Syskonkärlek

Nu renoveras det för fullt här hemma! Det ska bli så kul när allt är klart.
Idag har jag varit med Alexandra på stan, det är rätt skönt att umgås med någon som går igenom lite samma sak. Fast jag behöver väl inte alls känna mig ensam det är så att 2 av mina systrar är gravida! Förstår ni hur lycklig jag är just nu? Tess föder nog vilken sekund som helst, Madde har bf i februari och jag om lite mer än 2 månader. Tre av oss gravida samtidigt! Det är inte illa , min mamma kommer ju bli knäpp på alla barnbarn snart.
Väntar på att älsklingen ska ringa, vi ska åka iväg och käka och han ska byta sin cross mot en hoj. Jag är inte alls med på dom noterna!
Lite bilder får ni


RSS 2.0