Skansen

Tusan va ont jag har! Vi åkte till Skansen idag, tittade på min fina storasyster som gifte sig. Ett stort grattis till henne. Men det va rätt jobbigt för mig att gå runt där, jag har väldigt ont nu och är så trött. Förstå hur ont hon måste ha det? Hon är bra mycket större än mig. Har varit en riktigt bra dag ändå. Värt all smärta i världen för att få se Tezz och Kent gifta sig.


Trötter!

Nu när jag är gravid tror jag faktiskt att jag kan sova dygnet runt. Tror inte det finns något som gör att jag vaknar själv och känner mig utvilad. Det är antingen väckarklockan , bebisen eller svetten som gör att jag vaknar.

Idag ska vi åka till Stockholm, en av mina systrar ska gifta sig på drop in bröllop i Skansen. Det va lite roligt tycker jag. Hon är också gravid, bara lite längre gången än mig. Igår va vi och fira min andra syster, hon fyllde egentligen år den 9de men hon va för magsjuka för att firas då.

Jag har riktigt många syskon det är svårt att hålla koll på alla. Kommer förklara för er under senare inlägg hur många och allt sånt.
Första bilden är iaf på Tezz (i mitten) som ska gifta sig, Sanna (vänster) och jag (höger).
Andra bilden är på Madde som vi firade igår och jag i prickigt(!!)

Längst ner är lite nyare bild. Jenny (vänster), jag(mitten) och Sanna(höger).


Ha en superbra dag! Det ska vi ha.

 
 

Ingen rubrik

Ligger ute på balkongen och ser hur solon går ner. Väntar på att hjärtat ska höra av sig. Vänta är aldrig kul.


Hejsan

Ligger och väntar på min älskling nu, saknar honom fruktansvärt mycket ! Det regnar och åskar här utanför. När han kommer hem ska jag pussa på honom i flera timmar!


Grattis bulan

Idag fyller min lillasyster Jenny år!
 
Jag och Jenny på bilden, rätt många år sedan.
 
 

6 juni

Idag är det Sveriges nationaldag ! Och min tuffa systerson fyller 5 år! Sötnosen!


För det bättre

I måndags va vi på extra ultraljudet , överläkaren på förlossningen gjorde ultraljudet. Hon hade även gjort ultraljud på Destiny. Nu är jag trygg. Våran bebis är helt som hon ska vara! Nu ska hon bara jävlas lite med mamma ett tag innan hon kommer ut och säger hej till alla. Jag är så jävla lycklig! Ord kan inte beskriva min lycka. Fast min mage börjar se grotesk ut och bli lite luden ! Inge mer lugn för mig nu. Bebis är vaken och rullar! Tror inte ni vill se en flodkossa på steroider så här kommer en bild på hemresan ifrån ekerö.


Jobb

Ska snart gå till jobbet, Dennis har redan åkt. Igår fick jag träffa älskade Tezz! Och fina syster Madde och Nikki också! Va på stan en sväng med Mamma, Kolla lite mamma kläder nu när jag blivit för tjock för allt annat. Älsklingen och jag åkte till ekerö senare på kvällen. Dennis köpte en cross att leka på.
Nej nu får jag ta att röra på mig!


Mer vill mer!

Såhär ligger jag nu och är sugen på allt som finns! Bebis ligger och gör kullerbyttor för fullt i magen.


Bebis

Bebis rullar. Mysigt! Men får kanske lite svårt att somna.


Sverige

Är inte direkt chockad över att det ska regna här. Jag tycker faktiskt om det. Älskar svenska sommaren precis som den är. Har lite svårare för hösten.
Nu ligger jag iaf och glor på tv. Älsklingen är och hämtar en leksak med sin kusin. Saknar honom riktigt mycket!
På måndag har vi fått en extra ultraljuds tid, på förlossnings avdelningen. En barnmorska som ska vara väldigt duktig. Älskade den förra som gjorde ultraljudet , hon va så trevlig och förstående. Hoppas hon vi får träffa på måndag är lika snäll. Och att jag kan lugna ner mig lite! Förstår att jag verkligen inte är den enda men det är skrämmande att vara gravid såhär efter Destiny ❤ jag tänker på henne ofta, jag tänker hur kan jag sakna någon som jag inte kände? Finns inget värre än när barn inte klarar sig. Hemska tankar.
Nu är älsklingen på väg hit iaf.
Hejdå


Tjolahopp

Kom egentligen hem i förrgår men har tagit igen massvis men sömn. Nu ska jag ta och hoppa in i badet och vakna till liv. Syster tezz är i stan, hoppas på att hinna träffa henne innan hon åker hem igen. Tja då!


RSS 2.0