titta på film


Jag har tänkt i flera dagar nu att jag vill lägga mig på kvällen och titta på film innan jag somnar, men det blir aldrig av. Nu hade jag tid och allt på min sida men jag är för trött. Vaknade kl 5 imorse av att Luna hade kväljningar , hon fortsatte ha det till Lunch ungefär. Hon hade fått äta överdrivet mycket med tomater igår hos sin farmor vilket tydligen inte är så bra för barn.. skönt att det inte va någon magsjuka iallafall och jag sol blir så glad av att ha henne hemma.

Marknad och regn


Den här helgen är det vilsta marknad. Tack vare att jag är utan körkort och så är det den enda marknaden jag kan ta mig till utan att behöva "vara jobbig" och åka med någon stackare som ska ha in barnstol och vagn i sin bil. Vilsta marknad är inte extremt stor men den är tillräckligt bra för mig och som vanligt regnar det alltid när den marknaden håller till.

En liten snabb promenad i regnet blev det , sen traskade vi hem.



1 student och 3 födelsedagar


Fullt upp har vi haft det här. Firat och ätit allt för goda saker.

Min systerson Jocke tog studenten i lördags och jag va nog en av de stoltaste människorna på den gräsmattan! Fy Fabian va duktig han är!

Vi passade på att fira Madde som fyllt och Jenny som fyller i söndags också , eftersom det blev så sjukt mycket fika över efter studenten.

Så till denna dag , förskolan va inte poppis för Luna idag. Jag skrev in mig på körskolan och bokade in riskettan, äntligen. Efter förskolan fixade vi klart lite presenter och åkte till Lunas farmor för att fira henne.


En av farmors presenter.


Sundbyholm

Igår tog jag och Luna bussen till sundbyholm för att träffa hennes farmor och farfar. Stor buss va det och Luna va så duktig hela resan.



Sveriges Nationaldag


Idag har vi firat Sveriges Nationaldag med kalas för min systerson Alwin. Underbart trevligt hade vi det , trots att Luna va så extremt mammig hela tiden.. Hela dagen egentligen för även när vi kom hem hittade hon på sätt att "göra illa" sig på för att få springa till mig och få tröst. Lite sparkar mot bordet och låtsas ramla typ.
Hon har blivit extra blyg nu efter att hon börjat förskolan och blivit mammig när andra är nära.

Nu är ju Kelly inte blyg på det sättet men när vi träffas hela familjen vill hon väldigt gärna bli buren av sin mamma och jag "retas" lite och säger då att det är mig hon vill ska bära henne egentligen och försöker få henne att komma till mig. Idag fick jag tillbaka känns det som för Luna skulle ha hudkontakt HELA tiden gärna.
 Jag tycker absolut inte det är något jobbigt att hålla i henne hela tiden! Mitt nöje! Dock tycker jag det är lite tråkigt när någon annan försöker prata med henne och hon tjuter i en lite gnällig röst - mamma!
Det hoppas jag verkligen går över.


Min fina prinsessa och jag idag.

tappa bort


När man "tappar bort" Luna i affären och hittar henne prova solhattar..


bad och åska


Igår gick vi förbi mamma och bada. Mamma och Keijo är på semester så vi hade hela gården för oss själva. Tyckte det gick jätte bra men Luna va lite ledsen över att mormor inte va där.
Jag svettades så fruktansvärt när vi kom dit så vi tog av oss direkt för att kliva in i poolen. Luna va modig som vanligt och tycker säkert hon kan simma helt själv. När vi kommit upp hinner vi torka oss och äta jordgubbar sen börjar det regna. In i poolhuset med oss där vi lyssnade när det smattrade och åskade.

Efter regn kommer solsken såklart så vi kunde lugnt gå hem. Hat-älskar ju den svenska sommaren.








påvägen hem går vi förbi ett ute-gym som Luna älskar att "testa". Hon är väldigt biff min tjej.

plantering


I torsdags hämtade jag upp Luna och cyklade hem för att plantera. Jag hade lovat fastighetsägaren att plantera buskar , trodde att jag skulle hinna fixa hjälp men det blev inte så. Ca 100 buskar skulle sättas ner. Luna hjälpte mig såklart




skitiga blev vi båda två , riktigt skitiga.

Jag hade ändå sån tur, när vi precis hade kommit halva vägen ringer Sanna och frågar om vi behöver hjälp. Både Sanna och Robin dyker upp som riktiga räddare i den vita spolbilen. Inget kunde göra mig gladare.

Min helg?


Jag tänkte berätta lite om min helg men jag minns inte så mycket av den egentligen. Måste titta i almanackan för att bli påmind. I lördags va vi på parken zoo. Luna frågade direkt när hon vaknade om vi kunde gå så varför inte tänkte jag. Söndagen firade vi morsdag , med allt regn som hörde till. Blev väldigt lyckat tyckte jag men jag fick aldrig höra grattis av min dotter eller sambo..

Jag fick vara med Luna och det är det som räknas.


Lilla goset hon står precis som jag alltid gör , en fot på den andra.




slängde in lite blandade bilder från fredagen och lördagen.

Munktellbadet


Vi hade jätte roligt i nya badhuset , allting va så fräscht och väl tänkt.  Perfekt för småbarn tyckte jag.



Vi kommer åka dit många fler gånger kan jag lova.

jobb. jobb. och jobb

Ja som rubriken låter jobbar jag just nu. Det går mycket bättre på förskolan för Luna också vilket är underbart. Känns så skönt jag själv har ju världens ångest över att hon är ledsen , men nu kan jag nog ta och lugna ner mig lite. Ska snart hämta henne då ska vi cykla till nya badhuset.

RSS 2.0