Jocke

Här kommer en gammal bild på mig och min systerson Jocke ♡ 
Lång han har blivit!

Uuuh..

Idag blev jag ruskigt trött efter allt springande. Efter jobbet åkte jag och älsklingen för att köpa lite bebis-saker. Vi fick med oss en hel del men nu är grejen att vi skulle behöva handla mat också och han har åkt till Södertälje. Orkar jag eller orkar jag inte?
Varmt är det också, jag avlider nästan av denna värme! Hur ska jag orka det när jag bara blir större och större? Puuh va jobbigt.

Bilder kommer på de vi köpte men nu ligger det i en rosa klump av saker på vaggan.


v .28

Jag är i V. 28 , redan. Min syster är då i V. 38.
 Snart kommer nog hennes lilla flicka. Min lilla flicka bökar ett tag till. Hon ligger aldrig still, tror hon är vaken dygnet runt redan för jag känner henne alltid! Det kommer nog inte vara lätt när hon kommer ut.
 
Bild på mig för någon vecka sedan.
 

Barnvagn!

Jag har beställt barnvagn! Äntligen, det är så skönt att ha det avklarat
Det blev en jätte-fin Emmaljunga City Cross. Liggdelen är Grey Leaves och sittdelen är Apple.
Jag är super nöjd och det är älsklingen också.
 
Bebis rummet ska tapetseras nästa vecka sen är det bara att möblera. Skönt att någonting händer ibland.

Länge sen

Ja jag har inte skrivit här på ett tag, det händer inte så mycket förutom att jag blir tjockare och tjockare nu. Älsklingen är iväg och kör cross just nu och jag tar det lugnt. Jag behöver det eftersom tösen i magen inte låter mig sova riktigt , hon ska vända på sig och sparkas hela nätterna. Jag har inte njutit så mycket av att vara gravid som vissa säger att man gör. Men det är ingen fara, det är bara några månader till sen slutar hon jävlas med min kropp iaf. Kramper och bortdomnade ben. Hon kan få hålla mig vaken på annat sätt.
Dessa goda saker bakade jag idag. Lite onödigt jag vet, jag är ensam (alla är på power meet) och killen är inte så mycket för sötsaker.


RSS 2.0