Pyssel-Jonna

Jag såg på Facebook hur dom la in lego plattor i en lunchlåda, perfekt för barn att ta med sig. Jag va ju tvungen att testa detta då både Luna och jag älskar lego. Får såklart plats mer lego men hon fick välja ett set med något djur och häst va vad hon ville ha.


Att natta en skrutt

Usch så lång tid det tar att natta Luna nu. Hon har blivit van med lite sena kvällar och har inte alls lust att somna på kvällarna.

Idag va vi i rinmansparken och lekte med lite vatten , sen gick vi till mamma och busa runt där.


Koppel och tula

Gick ju faktiskt bra det är att gå ut med hunden, bättre än jag trodde. Tack vare tulan och att Magnum är väldigt lugn i sig. Såklart tills han möter någon han inte tycker så mycket om.


Hundvakt med övernattning

Inatt sover Luna och jag borta. Vi sover hos mamma och tar hand om Magnum medan de är i Norrtälje.

Bara mys än så länge


Power Meet

Power Meet har varit i helgen. Jag och Luna fick åka med mamma i torsdags men sen va det inge mer för oss. Ville gärna åka på lördagen med Dennis men blev inte riktigt så.
Igår fick jag och Luna följa med och äta lite glass iaf.


Länge sen

 
Det har varit någon blandning mellan att jag har glömt bort att blogga och inte haft tid. Tror det finns några som förstår mig där.
 
Iallafall går inskolningen bättre nu. Sista veckan innan Lunas lov. Hon blir fortfarande ledsen och upprepar -mamma kommer sen. Väldigt många gånger men hon har börjat flyta med i gruppen om man kan säga så.
Sommaren har inte varit jätte mycket att skryta om men okej för svensk sommar ändå, de flesta har ju inte ens börjat sin semester än så ska inte klaga.
 
Dennis har börjat jobba. Natt. Jag har riktigt svårt att somna när han inte är hemma, vaknar på natten och sånt. Det blir väl bättre hoppas jag på.
 
Det är även Power Big Meet nu i helgen och Luna ska få åka dit för första gången. Vilket hon kommer älska! Raggarbilar är verkligen hennes grej.
 
För övrigt så är Luna på dagis just nu , de ska gå till biblioteket (Lunas första utflykt) och hönsmamma som jag är sitter jag och oroar mig. Antagligen helt i onödan. Luna är en "rymmare" som oftast går dit hon vill. MEN när vi väl är med andra barn får hon sällan göra vad hon vill, låter elakt men ska ge exempel. När vi är på leos lekland går vi efter kompisar/kusiner till de rutschkanor/studsmattor de vill , jag kan berätta det för Luna och hon följer med. Det slog ju henne för någon vecka sen dock när vi va där helt själva, Luna gick upp i varv så mycket hon visste inte vart hon skulle gå.
Samma exempel gäller många andra ställen , parken zoo eller enbart gå i ett köpcentrum så anpassar hon sig efter andra barn. Är jag själv med henne springer hon hej vilt och "rymmer".
Allt detta har ett litet undantag. Kusin Wilda heter hon. När Luna och Wilda är tillsammans går det inte att berätta något för Luna, inte heller för Wilda då. Säkerligen så att de är så lyckliga att dom inte kan koncentrera sig på att lyssna. Min mamma brukar säga , när min syster ska hit (Wildas mamma) att stormen kommer till stan. Det är när Therese kommer till Eskilstuna. Luna och Wilda tillsammans är verkligen en liten storm , en tornado som tar sig förbi allting. Det är lite skrämmande att tänka va dom två kommer hitta på i äldre åldrar.. 
 
 
Alla våra kära Astrid Lindgrens "busungar" samlade här på 2 små kusiner..

RSS 2.0