Sweet child of mine

Nu sitter jag vid datorn och testar den trådlösa routern. Vårat internet försvann idag och den nya leverantören kan inte starta nytt under helgen. Det fungerar ju iallafall.
Tidigare idag har vi haft besök, Luna fick leka med sina kusiner och det tror jag gjorde henne väldigt trött för hon sover redan! Är lite arg på mig själv för att jag inte tar mer kort när vi är samlade, tycker vi har det så bra alla syskon och de underbara kusinerna.
Här är en bild på en jätte liten Luna, men inte alls så liten som lilla Kelly. Längtan är stor efter att få träffa henne.
 

sjal och fötter

Jag tror att Luna tycker om sin sjal
 
Glömde även att berätta, Luna tog tag i sina fötter igår. Jubel, ståhej och fest blev det. För Luna och jag alltså..

mössor

Äntligen ville Luna testa mössorna, hon va så ledsen efter vi kom hem igår.
Nu är ju min 3 månaders lite mindre än andra 3 månaders, men snart så passar dom perfekt. Skarfsen hade hon inte tålamod med just nu. Jag är supernöjd!

bomben i köket

Mamma va förbi för ett litet tag sen och sa hej till Luna. Nu vill hon inte koppla av så mina planer på att städa köket tror jag inte blir av.
Mammas lilla bus
 

Ka-KaBoo Design

Luna och jag hämtade ut ett paket tidigare från ka-kaboo design. 2 mössor, 2 skarfs och 2 napphållare(och ett litet paket till Nellie).
Jag lovar er att de är de finaste mössorna och skarfarna jag har sett! Först blev jag ju bara glad över att Luna skulle få ha något personligt med sitt namn , det är inte något man hittar överallt liksom. Men sen när jag tittar igenom hemsidan så (ursäkta det uråldriga uttrycket) OMG va fina saker. Jag vill att Luna ska ha allt därifrån!
Dom här fina fick Luna ♡
 
Ska sattsa på en kista med hennes namn på också. Har ni sett något så fint förut? 
 
 

babymassage

Idag trodde vi att vi skulle ha babymassag så upp på morgonen , traskade till bvc genom snöhögar men när vi kom dit fick vi höra att tjejen som skulle ha babymassagen va magsjuk. Det var bara att traska vidare.
Jag tänkte möta upp Therese på stationen kl 12 ,  jag hade 2 timmar att fördriva men tyckte det gick väldigt fort. 
Som tur va hade Therese glömt Wildas snuttis hemma så vi gick och köpte 3 likadana,  till Wilda , Luna och Kelly ♡ 
Nu sitter jag men en trött Luna i famnen och ska snart gå till hemköp. Det har kommit ett paket till Luna med de finaste mössorna och skarfsen från KaKaBoo Design. Kommer bilder på dom sen
 
Den nya snuttisen på bild

kusin Kelly

Idag kl 15.05 kom Lunas minsta kusin till världen. Hon vägde bara 3045 gram och är 48 cm lång. Lilla finingen.
 
 
 
 

länge sedan

Luna fick ingen feber efter sprutan men hon har istället blivit lite grinig. Inte jobbig utan bara svår att få nöjd. Idag borde det gå över om det va från sprutan så jag håller tummarna.
I fredags va jag och Luna nere på stan med Angelica och hennes brorsdotter. Vi hittade inte direkt något men det va kul ändå. När vi kom hem sa vi hejdå till pappa, han skulle ut och dricka sen gick jag och Luna till hemköp och hämtade ut lite paket.
I lördags åkte vi med mormor för att köpa lite skålar på underbara hem, sen följde hon med oss och myste lite med Luna.
Igår åkte vi till Lunas farmor och farfar, hon roade dom med sitt skratt ett par gånger.
Det va våran helg, och det känns som att jag har tusen saker att göra idag så får se vad som blir av.
 

vaccination

Idag är det dags för vaccination. Vår älskling ska få sprutor. Hur ska jag klara av detta..
 

stan

Mycket trevligt sällskap på stan väntar oss , Alexandra och lilla Nellie.
 
 

3 månader

Våran underbara tjej blir 3 månader idag.
 
 

förevigt

Igår va vi som sagt hos Alexandra och Nellie. Nellie va helt underbar och det va en riktig glädge att se Alexandra med henne. Hon har länge längtat efter barn. Oturen vi hade va väl att båda bebisarna va trötta. Dom kanske hade längtat lika mycket som vi hade att ses.
Luna 3 månader och Nellie 1 månad
Sötnosar ♡
 
Idag har vi tagit det lugnt,  jag har myst väldigt mycket med Luna och försökt stimulera henne lite.
Idag är det bara 3 dagar kvar till hon ska ta spruta också. Hemskt.

sötnos

 

Nellie

Nu ligger Luna och skäller ut sin snuttefilt då den gör henne väldigt trött, även fast det är hon själv som gosar med den. Vi ska göra oss redo för att åka till Alexandra idag och så ska vi få träffa lilla Nellie för första gången. Hon är 2 månader yngre än Luna.
 
Här är lilla Nellie
 

min prinsessa

 

att andas

Dagen började innan den slutade nästan. Jag sov 3 timmar. Kl halv 6 gick jag upp. Duschade och gav luna mat. Umgicks lite med henne tills kl blev 6.30 då mamma kom. Hon satt här med Luna och dennis körde upp mig till sjukhuset. Allting gick bra där, direkt jag vaknade satte jag mig upp och sa till mig själv att om jag verkar normal får jag åka hem snabbt. Vilket jag fick, 20 minuter efter jag vakna åkte jag. Kl 10.00. Fick nästan ångest attack för att jag va utan Luna.
Väl hemma satte jag mig i soffan ( eftersom jag inte visste hur klar man egentligen är efter att blivit nedsövd ) och tog emot min dotter.
Vid 4 hade hon somnat i min famn och jag va jätte kissnödig. När jag ska gå på toaletten brukar jag ha henne i sin vagn och köra in vagnen i toaletten så gjorde det igår också. När vi kom ut rullade jag in den i vardagsrummet och jag la mig och titta på film.
Helt plötsligt ser jag Lunas ben sprattla och jag tänker "varför hör jag inte henne?"
Hon andades inte. Hon verkade kvävas men hade inget i halsen. Tog upp henne pch höll henne uppochner samtidigt som jag tog stora tunga steg och strök henne "hårt" över ryggen. Jag hade tusen tankar då så det kändes som en väldigt lång tid men hon hann aldrig bli blå så det kunde väl egentligen inte tagit så lång tid.
Hon börjar kippa snabbt, hon kan inte ha fått in så mycket luft så jag ropa upp dennis. Sen kom skriket som jag faktiskt hade saknat. 
Hon verkade snabbt återhämta sig men jag vill inte att hon ligger på något sätt så jag inte kan se hennes ansikte.
Det var en jobbig dag och jag har varit livrädd flera gånger..
 
 

jobbig dag

Idag har varit världens jobbigaste dag tror jag. Först skrapningen sen slutade luna att andas tidigare, som att hon kvävdes på ingenting.  Jag är jätte trött och kommer nog att somna snart.  Berättar mer imorgon. 

med min tjej

Allt är över och jag mår bra, jag sitter hemma i soffan med luna i min famn.

nervös

Åh imorgon händer det. Jag har aldrig varit så "nojjig" över mitt eget liv förut men tanken på att inte få hålla i luna något mer skrämmer mig. Därför är jag livrädd över imorgon.
 
Världens gosigaste ♥
 

mammas trötting

 
 

webbläsaren

Blogg.se har ingen bra android app. Den går inte att använda. Saknar apple på den faktorn.
idag har jag frostat av frysen, det tog tid. Såg ut att vara hela nordpolen där inne och 3-4 isbjörnar. Skönt att det är gjort iaf.
Lunas farmor och farfar var över idag och gosa lite med Luna. Jag passade på att hoppa in i duschen. Nu är det sent och jag är jätte trött. Luna sover sen länge tillbaka. Ska försöka sova och inte låta blicken fastna på henne, kommer aldrig kunna somna då ♥
 
här är Luna 1 dag gammal  Och hon kollar direkt in i kameran. Alltid så duktig! 
 

blogg.se android app

testade att avinstallera och installera om appen för att testa om det fungerar nu.

gos

Min lilla tjej vet hur man tröstar mamma när hon har ont ♥
 

idag

Idag har jag varit lite duktig ändå. Jag vaknade , mata Luna och åt frukost. Sen slängde jag in en tvätt i tvättmaskinen och starta en diskmaskin. Mamma kom över och satt med Luna så jag kunde gå ner och skotta runt husen. När jag kom upp igen hängde jag tvätt och tog en fika med mamma.
vid halv ett åkte mamma hem, jag och älsklingen åt lite mat. Luna var vaken och satt i mitt knä. 
Sen kom Lunas farmor över och hjälpte till med allt och lite till. Julen är borta och i källaren, äntligen!
Nu pratar jag lite med Luna innan vi ska sova.
 

älskade Luna

Om du bara förstod hur mycket jag älskar dig. Jag njuter, svävar, bubblar av lycka när jag andas in din lukt. Det är du som är meningen i mitt liv. Jag ska göra allt för att du ska vara så lycklig som jag är och att du ska må bra. 
 
Jag älskar dig gränslöst, oändligt, evigt.
 

snön är här

Nu ligger snön på marken efter en lång väntan. Synd bara att Luna är lite för liten för den än.
 
Luna bestämde sig för att hon va för hungrig för att somna om, lilla tjejen som brukade sova till tio. Jag får hoppas att hon vill somna om. 
 

mys

Vi har myst massor idag mitt lilla hjärta och jag ♥
 

laban♥

Min dotter är jätte kär i laban. Direkt jag lägger henne i babygymmet är det laban hon tittar på och ler. Hon pratar med honom och skäller ut honom när han inte "svarar" (rör på sig). Tittar hon bort från honom någon sekund blir hon överlycklig när hon får se honom igen.

vägning och mätning

Igår va vi på bvc för att väga ocgh mäta Luna. Hon har gått upp till 5060 gram och är 59 cm lång! Min stora tjej.
nästa gång är det sprutan och den ser jag inte fram emot.  Vi va även till Lunas farmor och farfar sen tog Dennis och Kevin tag i att fixa till gymmet i källaren.
Just nu sitter jag i väntrummet på gynmottagningen och saknar min lilla Luna. Men vad ska man göra.

min kära

Min kära pojkvän ska absolut gå och lägga sig på morgonen istället för på kvällen med mig och Luna och igår väckte han ju Luna när han gick in kl 5.
Jag är trött !

tröttare än tröttast

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen har varit bra , började lite surt men rättade snabbt till sig när Luna vaknade till. Mormor och moster Sanna va förbi här vid lunch. De ville säga hej till Luna såklart.
Luna och jag gick till ica maxi idag också men vi fick skjuts hem av älsklingen eftersom det blev så mörkt och det är inte någon mysig väg att gå.
Nu ligger jag och väntar på att min underbara Dennis ska komma hem så jag kan sova.

mamma

 
Det är nog bäst att hålla i mamma när man sover så hon inte går iväg ♥♥

godmorgon

Luna vaknade kl 9.00 idag. Vilket va okej ändå, jag va ju vaken eftersom jag har lite ont i magen. Jag har tur att hon är så himla snäll.
Det är många gånger då hon ler och skrattar jag funderar på om hon vet att hon är riktigt älskad. Hur ska hon kunna veta? Jag ser ju min mamma på ett helt annat sätt nu, jag är så tacksam till henne. Hon är världens bästa! Önskar att hon fick koppla av någon gång och inte alltid vara mamma och ställa upp för alla.. men sanningen är att jag behöver henne fortfarande väldigt mycket. Jag skulle vilja vara den som finns där för henne och hjälper henne med allt istället.
 

oturen

Idag har jag inte alls mått bra. Jag har haft riktigt ont i magen. Det har inte varit lätt med en liten kelsjuk bebis. Sköterskan från 1177 ville att jag skulle åka in till akuten , de verkar inte förstå hur omöjligt det är med en 11 veckors bebis. Det går nästan snabbare att ringa på tisdag istället. 
Jag ska försöka få Luna att sova så jag får vila lite. 

nybadad mamma

Japp. Nybadad och väldigt trött! Nu ska jag sova.
Godnatt
 

världens snällaste!

Luna sov till kl 10 idag igen! Hon är så snäll mot mamma och låter mig sova. Vi har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt och myst massor. Nu på kvällen har vi haft Lunas farfar över på besök och sen har Luna badat. Nu sover hon såklart, får se när hon vaknar imorgon. Jag tänkte ta en dusch innan jag går och lägger mig.

stora tjejen

Igår lyfte luna huvudet helt när hon låg i babygymmet.  Hon är så duktig lilltjejen min ♥
På kvällen kom farmor förbi också för att gosa lite med luna ♡ tur det för hon va lite grinig igår och ville bara va i famnen, skönt att farmor kom och avlöste mina armar tt tag.
 
 
Idag har varit väldigt lugnt hitills.  Luna vaknade kl 10! Så hon har ätit och nu sover hon igen.  Underbara unge!

morfar

Idag fyller min morfar år så Luna och håller på att fixa oss innan vi ska gå över till honom. 
Jag lyckades med att bränna mig nyss också, min hand är helt röd och gör riktigt ont. Kokade Lunas nappar och fick vattnet över mig. Aj som fan. 
 

familjen

En bild på dennis när han va liten (upp till vänster), en bild på mig som liten (upp till höger) och luna två bilder nertill ♥
 

fina lilla du

Luna är så mysig på kvällarna/nätterna. Jag tror aldrig jag vill sova utan henne ♥
här kommer lite bilder på goset.
Hon håller på med mitt hår, drar filten över huvudet och är alltid glad på kvällen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

första dagen på året

Helt perfekt nyår. Vaknade imorse och log lite åt tanken på alla som är bakis idag. Älsklingen åkte iväg för att byta bil i morse, allt gick bra med det och nu är han och tvättar den. Jag och luna bakade paj till mormor som kom över på nyårsfika.
Ett löfte som jag har är att njuta av varje dag med min fina dotter, jag ska lägga allt på minnet ♥

RSS 2.0