Lunas glass

Luna ville stolt visa upp sin glass igår.

min fina Luna


Du och jag tjejen. Alltid.

Hur ensam skulle jag inte vara utan dig ❤

Rimbo Bullar

Idag har Luna och jag bakat. Blev lyckat trots att jag inte hade någon aning om hur jag skulle vika dom.


En dag på stan..

Idag bestämde jag mig för att gå ner på stan med Luna och Wilda gåendes! Det gick faktiskt bra men kanske inte gör om det i den närmaste framtiden. De hade inte riktigt något mål och stod mycket stilla och "prata" med varandra. Luna va även väldigt trött och gick väldigt sakta mot vad hon brukar.



Idag dök det även upp en vattkoppa. Så gissar att det är våran tur att ta hand om detta nu. Man är ju lite nervös måste jag erkänna.

Se upp i backen!





soffläge IGEN!

Helt otroligt att jag orkar vara vaken såhär sent 2 dagar i rad! sent och sent men jag är van att somna med luna så blir lite chockad.

Nu är det soffläge för mig, tänkte faktiskt kolla på en film. Om jag kommer på någon. hint. Det kommer inte bli Tarzan tingeling eller frost..


Nu är julen borta!

Idag städade vi bort julen. Va hemma och städa så passade på att ta bort den, med en tvååring vet man aldrig när man får tid nästa gång.


Nu sitter jag och tar det lite lugnt innan sängen ropar på mig.

Beck

Jag har precis tittat klart på senaste BECK filmen. Nej. Nej. Nej. Jag är inte nöjd med det slutet. Gunvald fick inte dö.

När jag förberedde Lunas födsel för lite mer än 2 år sedan laddade jag in alla BECK filmer (från -97 då? när Mikael Persbrant kom med) på min Samsung surfplatta. Det blev såklart en hel del filmer men jag hade ingen aning om hur länge vi skulle ligga på BB och jag ville vara förberedd såklart.  Dennis kan ju bli lite rastlös ibland. Iallafall. Efter BB hamnade alla filmer på ett usb minne och varje dag sen dess har vi startat någon beck film när vi ska sova. Skadat ? jajjamensan. Kan inte titta på beck utan Gunvald , det går liksom inte. Jag blev ledsen på riktigt.

Det kommer ta mig en tid att komma över denna film tror jag.

RSS 2.0