Nytt..

Så dagarna rusar förbi känns det som. Idag har Luna och jag tagit en sväng till Tuna Park, köpt min födelsedagspresent och kikat lite.
 
Ett objektiv till min systemkamera köpte jag , har viljat haft det länge nu och använder ändå kameran rätt ofta så det känns värt att investera i. Vi gick förbi hemköp och hämta upp min nya personliga almenacka.
 
 
Älskar dessa almenackor, de har hjälpt mig att hålla koll på mitt liv en del. HÄR kommer du till deras hemsida.

pust..

Blogg appen är helt värdelös måste jag säga. Hade skrivit ett långt jäkla inlägg och poff så försvann det. Försöker igen..

Fredagar brukar jag och Madde gå till öppna förskolan med våra barn sen fortsatta på stan. Idag är Therese här i Eskilstuna så hon följde med oss. Barnen busade av sig lite innan vi drog för att äta lunch.

På restaurangen mötte vi upp Sanna med Linus och Alwin. Direkt efter lunch tog vi fika med Mamma. Alltså va vi en hel del av våran familj på stan idag.

Bildbevis 

Stående från vänster
Madde, mamma, Alwin (framför mamma), Linus, Sanna och jag.
I vagnar från vänster.
Kelly, Nikki , Wilda, Tigra (syns inte) och Luna. Therese tar kortet.


Ja lite många va vi. Efter stan gick jag till hemköp och hämta ut ett paket från hm. Bara saker till Luna.




Lite sommarkläder osv.

Hem efter hemköp och börja med mat. Nu ligger jag och försöker natta Luna för imorgon ska vi upp tidigt igen och träffa Alexandra och Nellie. Vi ska på torshälla barnloppis. Hoppas Luna somnar snart..

sjukstuga.

Så är det här, både jag och Luna har varit sjuka. Nu är vi på bättrings vägen men jag kan säga att vi alla i familjen ligger i sängen redan nu. Det är tänder på väg också så usch för dessa dagar som gått. 

Här ligger hon och sover på mig lilla prinsessan. Lider verkligen med henne att hon har det så jobbigt.

Familjen Jansson

 
 
Igår gick jag och Luna till mamma/mormor för att fira Therese,  mig och Keijo. Vi har fyllt år och slänger ihop lite födelsedagar nu på våren då vi är flest som fyller ny.  Tårta och gott i massor hade vi. Luna va lite grinig hela tiden, nu i efterhand kom jag på att hon kanske har ont i tandköttet på dagarna också. Känner mig så trög att jag inte tänkte på det. I 3 nätter nu har hon vaknat och gallskrikit , ingenting har hjälpt förutom tandgelén jag fick från USA. Ska visa bilder.
 
De andra barnen lekte för fullt , jag fick träffa älskade lilla Tigra. Min hjärna hade inte riktigt förstått att hon fanns och att hon va här. Väldigt snäll, lite bestämd men så lugn. Hon kommer nog inte bli lika vild och busig som hennes syster.
 
Idag hoppas jag på långpromenad så jag kan få lite saker gjorda. Hoppas jag orkar!
 
 
Lunas nytvättade vagn
 
 
 
Tandgelén
 

strålande sol

Hade en bättre dag idag. Luna och jag tog en promenad och hamnade med picknick i Rothoffsparken. Luna jagade de stackars ankorna för fullt!
 

värdelös

Allting man gör blir bara fel..

Du är mitt allt

Allt för dig min fina lilla prinsessa. Jag älskar dig så mycket
 
 

Lekparkssökan och skor..

Vi kom iväg en på en liten promenad och kolla lekparkar men det blåste så mycket så Luna kunde knappt gå själv. Fina minnen fick vi nog iallafall! Bildbomb kommer här..
 
 
 
Först gick vi till stadsparkens lekpark, bra för lite mindre barn också.
 
 
Här har vi tagit oss till rinmansparken, en jätte fin lekpark verkligen men lite för svår för Luna.
 
 
 
Igår kom min syster hem från USA och eftersom det va så blåsigt avbröt vi våran utedag för att hälsa på henne istället. Som vi båda har saknat dom , det har varit så ensamt här i Eskilstuna. Jag har inte haft någonting att göra om dagarna bara gått och gått.. 
Luna fick även lite presenter. Bilden under visar Yogurt Melts (frystorkad yoghurt), Puffar (fling puffar ?) och hår spännen.
 
 
Skor fick hon från USA också , jag har aldrig sett så coola skor i Lunas storlek. De passade perfekt både storlek och smak. Jag absolut ÄLSKAR dom!
 
 
 
Så till sista bilden. Mitt i allt lekparks-sök kände jag mig väldigt dum att jag gick hemifrån utan mössa. In på hm sprang vi och köpte ett pannband till mig och dessa fina till Luna.
 
 
 
Efter vi hade varit hos min syster tog vi bussen tillbaka till stan , gick till Willys och handlade hem lite mat sen hem igen. Nu ska jag sitta i soffan tills jag måste hänga tvätt sen blir det att sova. Imorgon ska jag, Madde och Kelly till Erikslund i Västerås. Spännande grejer.
 

trött..

Nu är jag 26 år. Fy så gammal jag är. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt som jag skulle vilja, känner mig så lat för jag tar aldrig tag i mitt liv som jag borde göra. Men samtidigt så njuter jag av livet som det är. Jag har måsten, många måsten och jag är aktiv och hittar på något med Luna varje dag. Det är dom där långtids planerna jag är för lat för. Äh någon gång orkar jag väl ellerhur ? 

Dagen har varit jätte bra, har firat mig lite smått och njutit av livet såklart. Luna har haft full rulle hela dagen. Stora firandet blir på lördag då ska vi även fira min syster Therese och min mammas sambo Keijo. Imorgon tänkte jag röra på fläsket lite och kolla upp lite lekparker i Eskilstuna och försöka betygsätta dom. Usch känns redan nu som jag inte kommer lyckas så bra. Eller att det blir för dåligt väder , för blåsigt för Luna. Det är iallafall vad jag hoppas på händer imorgon.

Bilder dyker upp snart ! Appen vill inte direkt med mig och datorn har inga nya bilder.

Oj. .

Det va ett bra tag sen jag skrev här. Fick ingen ordning på blogg.se appen och datorn har jag nästan aldrig tid med.. sen så har jag faktiskt ändå klottrat ner mina dagar i en kalender för att min hjärna ska fungera så gott den kan.

Luna är numer 16 månader. En liten och glad tjej är hon fortfarande och nu väldigt aktiv.

Har precis nattat Luna så jag ska sätta mig i soffan en liten stund innan jag måste fixa klart inför imorgon. Lilla jag fyller ju år.

RSS 2.0