Barnvagnsmarsch

Madde frågade mig om jag ville följa med på barnvagnsmarschen som va idag, och promenader gör vi ju varje dag så varför inte gå för en god sak liksom. Det är väl för att väcka uppmärksamhet för alla mammor som dör i barnfödsel. Vi hade tagit med oss fika och satte oss i Rothoffsparken efter marschen men kunde inte sitta så länge, det va för kallt!
 

Promenad med familjen

Trodde aldrig den dagen skulle komma då Dennis frågar om vi ska gå en promenad, och absolut inte till Hällby! Ha! Det va så trevligt och vädret va på vår sida.
 

Cruising

 
 
Idag har det varit eskilstuna cruising. Det är ju ingenting för mig och Luna så vi fick hitta på eget hyss. Dennis åkte på cruisingen såklart, inte ville han missa den.
Lite ensamma kände vi oss ändå eftersom alla va på den där cruisingen men vi gick till Tuna Park först, det va helt underbart väder! Jag gick i linne hela vägen. Där åt vi och köpte hörselskydd till Luna, det kommer behövas. När vi gick tillbaka gick vi via stan och träffade min mamma och Keijo vid kloster kyrka, där alla bilar åker förbi. Men vi gick hem rätt tidigt, Luna fick jätte ont i magen innan hon somnade.
 
 
 
 

Påsk!

Påsken är inte riktigt en högtid för mig men i år så va den väldigt skön och underbar. Det va fint väder och hela min familj va samlad.
Luna fick påskägg t.o.m. Hon fick denna body av sin mormor. 
 
Denna bild tog vi på påskaftons morgon. Jag har en sån underbar tjej.
 
Vi började iaf med att åka till min mamma och Luna fick träffa många kusiner efter det åkte vi till Lunas farmor och farfar för att fortsätta påsken där. Jag och Luna va iaf jätte trötta när vi kom hem.

Luna älskar att bada

I väntan på att få bada lite
 

kalas

Mina dagar bara springer förbi nu, jag vill ha mer tid! Luna blir snart 6 månader och jag har så svårt att förstå hur hon kan bli så stor så snabbt.
Jag har aktiverat mig den senaste veckan. I onsdags gick jag till hällby,  jag blev jätte trött.  Luna vill inte ligga kvar i liggdelen men kan inte byta till sittdelen eftersom vi inte fått sittdynan ännu. Så nu är det riskabelt att gå så långt med vagnen, man vet aldrig när hon tröttnar.
Igår va vi på storkalas. Min syster Sanna och två av mina syskon barn firades :) Jocke fyllde år i onsdags och Linus fyller år nästa torsdag. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, Luna ligger och ler åt mig nu så jag vill mysa lite.
Lite bilder får ni iaf.
 
 

Bildbomb..

 
 

RSS 2.0