gott nytt år

Försöker natta en trött liten Luna just nu så har lite tid att uppdatera.
Detta år har varit perfekt. Min älskade lilla Luna kom till världen. Kärleken för Luna och Dennis är oändlig ♥ 
Det är nyår och jag får vara med båda mina älsklingar, här hemma.  Äta gott och mysa. Jag känner mig så lycklig, det kan inte bli bättre än vad det är nu. 
 

mellandagar

Igår va jag nere på stan en sväng med mamma och Luna såklart. Mellandagsrean va inget speciellt i år. Iallafall inte i Eskilstuna.
Tänkte berätta lite om våran jul.
Mina föräldrar är inte tillsammans så vi har 3 jular att fira. Dagen började alltså 9.30 med frukost hos min pappa och Maj-len. Dom har det så mysigt där ute i syndbyholm. Vi åkte hem efter det men endast en timme innan det va dags för att fira med min mamma kl 12.30, men vi firade den julen hos min syster i hällby eftersom hon har mer plats åt då hela tjocka släkten. Där får Luna träffa tomten för första gången. Ca 16.00 tror jag klockan va när vi åkte upp till Dennis föräldrar som också bor i hällby. Men som ni kan tänka er blir det mycket för en liten tjej på 2 månader så Luna blev väldigt ledsen där och trött. Vi skulle ha haft med oss vagnen. Hon kommer nog ha lite svårt att sova borta min prinsessa ♥ i bilen på vägen hem blev hon lugn och när vi kom hem va hon som vanligt glad liten tjej. 
Juldagen åkte vi och åt hos min syster och dennis föräldrar men då hade vi med oss vagnen och så lugn hon va mitt hjärta. 
Luna fick iaf massor med kläder på julafton. Det är ju så svårt att köpa till så små. 
Lite leksaker och skoj fick hon ändå
 
 

i centrum

Lilla luna fick nästan alla kusiner om sig på juldagen. De ville klappa och prata med henne. Linus som är näst störst "vaktar" henne medans jag äter, gulleplutten.
Det här är Linus och Nikki. Två av alla hennes kusiner !♥

julen är över

Det tycker jag faktiskt är väldigt skönt. Det blev för mycket för lilla luna, hon är van med mig här hemma. Idag är hon på strålande humör , jag tror hon anar att vi ska gå en promenad snart. Ska skriva ett inlägg om julen och julklapparna lite senare när luna har somnat.

min fina luna

Igår va en jobbig dag. Vi åkte till vingåker och sen till erikslund.  Utan min lilla tjej! Jag mådde nästan dåligt. Undrade hela tiden vad hon gjorde. Tror dennis blev lite sur på mig för att jag pratade om henne hela tiden :p 
Skönt va det att komma hem till henne sen ♥ 
idag har jag och luna gått till ica maxi. Det va tydligen väldigt jobbigt för hon har sovit hela dagen. Jag är också trött ska försöka få älsklingen att somna tidigt. Lycka tillliksom. 
 

loving life

Igår (förrgår) va vi förbi lunas farmor och farfar, fick lite friare händer då de alltid vill gosa med henne och vi fick smaka jul-köttbullarna. Jätte goda va dom. 
Idag (igår) har luna och jag varit och handlat, städat kontoret (vad är mammaledighet för något?), tvättat massa och städat här hemma. Nellie fick även komma hem.  Så jag längtar efter att luna och jag är friska och smittfria så vi kan åka och hälsa på lill-sessan. Alexandra är verkligen överlycklig för sin lilla bebis. Hon stortrivs nog. 
Imorgon har vi skaffat barnvakt. Inte som förut då jag bara ringde mamma och fråga om hon kunde ha henne medan jag åkte på efterkontrollen. Nu bokade jag och jag har så mycket ångest. Men vi ska handla klart lite julklappar.  Och luna känner mamma väldigt bra nu. Men jag kommer sakna min bebis ♥

underbara barn

Jag älskar att luna har fått in dygnsrytm, hon sover hela nätter nästan varje natt. Då får jag passa på att städa.
 

bvc

Jag borde verkligen sova nu. Luna har haft lite svårt att sova i några dagar, vilket jag förstår då hon är sjuk. Det gör att jag sitter med henne hela tiden och hinner inte med något annat. Nu sover hon iallafall och jag planerar att slumra till i soffan. 
Idag har vi varit på bvc, jag älskar personalen där. Dom är så trevliga och har ett sånt personligt engagemang. Dom får mig att känna mig viktig och att jag gör alla beslut, som att dom arbetar för mig. Det är säkert så de ska vara men har hört en del historier då de "tryckt" ner en som förälder. Så jag är glad över Lunas bvc.
Min lilla tjej har blivit stor, idag vägde hon 4414 gram. Nästan 1 kilo mer än sin nya kompis Nellie.
(Och lika mycket som kusin Wildas födelsevikt)
 

äntligen

Alexandra fick sin dotter inatt ♥ så underbart. Som hon har längtat. Och på lunas 8 veckors dag. Lycka!

väntan

Fortfarande inte hört något från alexandra.  Hoppas att allt går bra. Jag chansade på att bebben skulle födas mellan 19.00 och 21.00 nu ikväll :) hoppas att jag har rätt 
 
Till lite tråkigare saker väntar jag på en till sak. Luna är ju sjuk och tog nyss tempen som stod på 37.4 det är ju inte feber men det är mer än vad hon brukar ha och hon känns varm. Så nu väntar jag på att se vad tempen står på om en timme ungefär.  Stackars liten ♥

nu händer det

Så mysigt det är att kliva upp med sin älskling och vara med honom under dagen. Det ger mig ork och lust. Jag är så hopplöst förälskad i honom ♥
luna håller på att vakna nu tror jag. Hon har badat idag så hon har sovit länge nu. 
 
Min älskade vän Alexandra åkte nyss in till förlossningen.  Jag är så glad och nyfiken.  Håller tummarna för henne nu.

jodå, jag är vaken

Vi gick och la oss tidigt igår vilket ledde till att Dennis ville upp nu. Jag somnade dock inte när han somnade, fastnade lite för beck och kollade klart på den. Sen va det upp igen efter 1 timme och mata luna. Nu har vi varit vakna sen 4. Tur att vi inte har något planerat idag.
 
Efter jag hade släckt ner allt igår kom jag in till det här fina paret. Mina älsklingar. 
 

mormor

 
Vill bara dela med mig av min fina dotter och min fina mamma ♥
Min mamma som kommer och träffar Luna VARJE dag. Även om Luna sover så vill hon bara titta till liksom. Världens bästa mormor ♡
 

lilla gos

Vi har hunnit starta en maskin tvätt och matat lilla luna. Nu ska hon sova lite och då får man gosa
 

lördag

 
 
 
 
Det blev en tidig morgon idag. Men vi fick somna om ett litet tag efter mat, gos och blöjbyte :) Dennis har redan åkt, han skulle träffa någon kille om en cross.
Så nu sitter jag i soffan här och funderar på vad jag ska göra. Promenad kanske. Om det inte är för mycket slask.
 

powernap

Jag överlevde iaf. Men så jag saknade henne, leendet va bredare än någonsin när jag fick se mamma och Luna igen. Min lilla tjej. Nu har vi ätit, luna och dennis har sovit.  Jag har suttit fängslad bredvid och tittat på mina älsklingar. Får se vad som händer nu.
 

utan luna..

Nu sitter jag och väntar på att komma in till min bm. Ska på efterkontroll.  Utan luna. Första gången jag verkligen är utan henne och det känns ska jag säga. Hon är på kontoret med min mamma. Dennis är utanför och väntar på mig. 
Det känns tomt utan dig mitt lilla hjärta
 

mostrar

Luna har ju väldigt tur med alla sina mostrar. 4 st har hon. Idag kom moster sanna över en snabbis på morgonen för att mysa lite. Nu ska luna sova lite, jag ska försöka hinna in i duschen sen kommer nog mormor förbi för en liten sväng. 

vaken.

Det gör inte så mycket att behöva vakna på natten när man har denna sötnos att vara med ♥
 

mitt nya liv

Lyckligare för varje dag som går. 
Jag har värdens bästa pojkvän, sambo, pappa till mitt barn. Kärleken till honom är oändlig. Han är så bra med Luna, ärligt trodde jag inte han hade allt de i sig. Det har inte växt fram, det fanns där. Dom känner varandra på något väldigt speciellt sätt.
Jag har även världens bästa mamma. Mormor till mitt barn. Hon gör allt och även lite extra för Luna. Allt för att få hålla henne minst 5 minuter per dag. Tycker jag att hon är ledsen av sig men jag inte kan avgöra om det är mage eller trötthet så sätter hon sig direkt i bilen och kommer. Utan att jag frågar! Hon ger mitt barn kärlek, ren och ärlig kärlek. Jag är för evigt tacksam. 
Och min älskade Luna. Jag älskar dig så högt och du gör mig så lycklig. Att få ha dig nära hela tiden. Vet inte vem jag ska tacka , vem jag är skyldig 30 ängla-liv. För någon måste jag vara skyldig. Du är frisk, fin och fantastisk. Jag är stolt.
 
 
 

kusin

Idag gick jag och luna på tuna park med mormor marie, moster madde, kusin nikki, moster tezz och minsta kusin wilda. Så liten kanske hon inte är. Luna är 7 veckor på bilden och har än inte kommit upp i wildas födelsevikt.  Men dom lekte snällt iaf. 
 

fredagsmys

Lite mys med älsklingen medans luna sover.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älsklingen

 
 
 
 
Idag fyller Dennis år. Min vackra älskling. Jag har stått i köket till 3-4 och städat till 5. Usch så trött jag är. Men gott blir det idag och jag hoppas han kommer att minnas denna födelsedag. 
 

RSS 2.0