Sjukstuga

Imorse vaknade jag upp och kände mig riktigt illa. huvudvärk och svullen i halsen. Luna va snorig. Har tänkt så länge att vi snart blir sjuka och så på samma dag uppstår symptomen på oss båda. För mig får det bli vårdcentralen imorgon har någon knöl i halsen som 1177 tyckte läkaren skulle kolla upp. Luna har BVC på tisdag men bara vägas.





1a advent

Jag är nöjd med 1a advent firande. Vi åt god-frukost hemma med julskinka och risgrynsgröt  (mm , Luna ville tex ha yoghurt och hallon istället). Sen gjorde vi iordning oss och gick till mamma där vi åt lunch och hade ett mysigt adventsfika med lusse bullar och pepparkakor.





Julen är här

Nu har jag fått iordning på lite jul pynt. Önskar jag hade mer pynt bara, allt mitt pynt blev förstört i en vatten skada. Sakta men säkert försöker jag få ihop lite julsaker igen. 






Julklappar

Idag har jag fixat lite julklappar, kanske inte så lite jag är nästan helt klar och det känns så underbart!


Lekparken

Gick till lekparken med Therese, Sanna, Wilda och Tigra idag. Mycket skoj tyckte barnen som inte lekt ute på några dagar nu. Efter det gick vi vidare till stan för att äta lunch.





Jag har äntligen beställt adapter till min dator! Snart kan jag beställa hem lite bilder.

Mitt allt

Den här tjejen får mig att må så bra när allt annat är skrutt. Ibland tror jag helt ärligt att det bara är hon som bryr sig om vad jag känner hon är så full av kärlek den här lilla tösen.


Adventsljusstakar

Igår köpte jag 2 adventsljusstakar på Ica Maxi och eftersom jag är lite rädd för att det ska brinna köpte jag ledlampor till så jag kunde byta ut dom lamporna som satt på. Började fixa med ena , satte den på plats och tände den. Den blev så fin. Sen va det tid att natta Luna så den andra fick vänta. När Luna somnat skulle jag sätta ihop adventsljusstake nr 2. Den funkade inte. Bytte tillbaka till original lampor och då funkade den. Bytte de led lamporna som va på den till adventsljusstake nr 1 och där funkade led lamporna! Lagom förvirrad blev jag men ringde iallafall in till Ica Maxi och skulle in och byta nr 2 idag. Den funkade inte heller med led lampor. plus att ena led lampan exploderade. Lämnade såklart tillbaka hela skiten.
Det är inte lätt att hitta adventsljusstakar man verkligen tycker om, jag kanske är väldigt kräsen av mig men det är så att hoppet för julen försvann där lite.


orken är tillbaka!

Klockan är över 1 och jag är vaken, jag har plockat och sorterat här hemma hela kvällen. Sånt man inte riktigt hinner med på dagtid eller bara inte kan göra. Ex. Lunas leksaker,  sortera duplo med duplo, kök med kök , bollar med bollar osv. Det är hopplöst att göra när hon är vaken, allt man rör vid vill hon ju leka med.

Idag tog vi en promenad till ÖoB och underbara hem. Jag beställde äntligen min matta! som jag längtar tills att få ordning på mitt vardagsrum! Luna somnade i vagnen iallafall så hon fick gå hela vägen hem. Vilket hon själv ville såklart.
när vi kom hem tog vi en mellis och gick över till Therese. Mamma skulle passa barnen så Sanna, Therese och jag kunde åka och handla.
Jag har försökt julpynta här hemma men är inte alls nöjd med det, saknar pynt tycker jag.

Nåja jag har lite tid på mig att få till perfektion. Här kommer några bilder från idag.




seg uppdatering

Det blir nog lite seg uppdatering här nu, jag mår inte så bra och har väldigt mycket att göra.
Julpynt är uppe i lägenheten men inte klart än. Har min första hudvårdsklass på söndag vet inte riktigt hur allt ska gå ihop.
Har somnat så tidigt varje kväll nu jag orkar inte hålla mig vaken alls. hoppas på mer ork ikväll.

Kusiner är bra att ha

Luna frågade direkt på morgonen efter Wilda, hennes kusin som nyligen flyttat in i huset bredvid. Efter lunch gick vi över till dom och börja leka för fullt. Vi fick med oss Wilda hem en stund på kvällen också, att se dom springa , ropa efter varandra och skratta högt får mitt hjärta att slå trippeln!


Tack för att ni är så fantastiska !

rush

Våra dagar börjar nästan alltid likadant. Kramas massa i sängen - upp och äta frukost - bada och klä på oss kläder.
Så som den började idag också då. Vid 14. sprang vi ner på stan , jag ville ha mitt kaffe från kahls. Vi gick till hemköp sen hem och till Therese.


god söndagsmorgon

Här försöker vi samla oss ork att hoppa in i duschen. Vi ska till Alexandra och fira en lite sen 25 års-dag.

Julskinka

Igår köpte jag första julskinkan, det satt gott på kvälls-smörgåsen.
Vi cyklade mitt i regnet till Ica Maxi och handlade. Jag är ju väldigt glad att jag har cykelvagnen så luna slapp regn.




Paris

Vaknade upp till nyheterna om vad som hänt i Paris.  #prayforparis



Inte riktigt som jag tänkt..

Luna ville måla nu på morgonen igen..


men i min bok! Jag får nog måla ikväll istället. tänkte fylla på med vatten då och hoppas att det blir bra.

Blev sent inatt igen

Nu ligger jag i sängen och borde ha somnat redan, igen. Hade en sån bra kväll jag ville inte riktigt gå och lägga mig. Kollade ifatt mig på paradise hotel , tände ljus och målade i målarboken. Nu ska jag försöka sova! 



känslan när man städat klart

Visst är den skön. lägenheten jag städa igår är klar! Känslan sitter dock inte i helt har hela våran egen lägenhet att städa också.. ska ta mig lite ork till det nu.

Direkt imorse ville Luna rita så jag passade på att göra klart denna.

sen kväll

Det blev väldigt sent nu, jag borde sova för länge sen! Idag har vi inte gjort något märkvärdigt,  sprungit en sväng på stan och städat lite i en lägenhet min syster ska flytta in till på lördag.
Nu på kvällen somnade jag med Luna en stund, vaknade vid halv tolv och märkte att Dennis inte va hemma än och jag som alltid oroar mig mådde inte så bra där ett tag, hans mobil hade tagit slut på batteri som kryddan på moset. såklart inget hade hänt han va och letade bil , va inte nöjd med den han tittade på så ringde runt och försökte kolla fler. Inge konstigt med Dennis.
Nu ska jag försöka sova lite.

Luna fick glass på stan, hon håller på att få några tänder och har så ont stackaren. 


Alltid när vi städar lägenheter tycker Luna att hon ska flytta in i köksskåp,  ibland är dom bara inte tillräckligt stora för henne..

målarbok

Vi tog oss iväg en sväng på cykeln ändå, jag köpte mig en målarbok för vuxna. Har drömt om dessa några nätter nu , hur besatt kan man bli egentligen?  Jag ska iaf börja lite nu snart när Luna har somnat men är inte säkert att jag hinner lägga upp någon bild förens imorgon. Nu vet ni ju vad jag gör iallafall.

godmorgon

Idag är en riktigt seg dag, trött som tusan är jag. Önska Luna kände samma sak men hon är fullt igång för dagen.
Tur är väl att vi inte har några planer idag egentligen, ska städa lite här hemma bara.

Stress?

Det känns som jag stressat hela dagen men har egentligen inte haft några större grejer att göra. Vaknade sent eftersom Luna hade så svårt att somna igår. Åt frukost och duscha, lekte, fixa oss och åt lunch. Vi gick ner på stan och kolla runt lite sen till mamma.
bekväm dag egentligen ju.
Nu väntar jag på att Dennis ska ringa men något säger mig att han har glömt bort det..

mitt lilla hjärta

fortfarande vaken..farsdag blev lite mycket för denna tjej hon har väldigt ont i magen och för övertrött för att sova. precis fått henne lugn nu hon har gråtit konstant sen vi kom hem..

liten konstnär

här skrivs det farsdags kort..

Farsdag

Nu sitter jag här i soffan och kollar på nyhetsmorgon med mitt kaffe.
Luna och jag är duschade och klara för att fira alla pappor idag. Jag har lite att ta tag i här hemma först bara.

cykeltur

Hade lite kvar att fixa inför farsdag så Luna och jag tog cykeln ner på stan,  det gick väldigt bra. Hon hade såklart sin egna vilja och tycker vi ska gå dit hon vill men följde med mig ändå. Efter stan cyklade vi förbi hemköp och handlade lite , fick med oss grillad kyckling som vi åt nu till kvällsmat med ris och god sås.
Nu blir det lite leka av innan hon ska nattas.


Hon ser lite rädd ut va? Mamma cyklar bra!


Lördags morgon


Nu känner man verkligen av hösten , två dagar i rad har jag vaknat med julkänslor. Underbart! 

Julbak!

Denna morgon började vi med julbak.






Luna smakade på pepparkaksdegen 🙈

RSS 2.0