lilla tjejen

Förlossningen gick snabbt och bra, allt annat än vad jag trodde. Fasade faktiskt för den men hade tur. Dennis va en riktig klippa. Jag hade inte klarat det utan han.
Luna kom 19.21, vägde 3230gram och hon va 48 cm. 
 
 

Fast.

Såklart sitter jag fast i min nya note 8.0. Har även galaxy s4 som jour telefon just nu så är lite extra glad. Tyvärr har blogg.se inte så bra uppdatering på android än så får skriva detta från min iPhone 5. iPhone 5 är bra och har varit väldigt nöjd med den, är en iPhone tjej egentligen men tyvärr är jag beroende av egna signaler och kunna modifiera dom själv. Den nya uppdateringen tillåter inte min gamla iTunes (som kunde föra in mina signaler) så jag känner att jag inte har något annat val. Men jag är ju inte direkt gjord av pengar så får se hur och när det blir med den önskan.



en helt ny värld!

Idag är det 10 dagar kvar till bf!
och det är dagen jag fick min Samsung Galaxy Note 8.0! Jag har världens bästa älskling!

Sent kväll..

Usch filmen kunde jag inte titta klart på den va för dålig! Nu ligger jag i badet och ska försöka få lite ro i kroppen.

Maskerade

Ligger i soffan och tittar på någon film som heter maskerade, verkar sådär. 

Fan jag skulle verkligen vilja ha en ny mobil och surfplatta , om jag bara kunde trolla.


Hur orkar man..

Finns ju tjejer överallt som varit gravida, de som redan har ett barn eller fler och passa upp till under graviditeten eller bara vanligt tuff vardag.
Jag vill säga att nu är det dags, nu kan det inte bli jobbigare. Men det är 2 veckor kvar!!
Idag har jag städat hela hemmet på 82 kvm , tvättat , handlat , bakat kanelbullar , vaniljbullar , vaniljbullar med kräm i (antar att när man kommit hem från BB vill nog lite släkt komma och säga hej) och lagat mat. Jag har hållt på sen 11 imorse och inte suttit ner något förens på kvällen när vi åt. (Jag städar väldigt segt kan jag ursäkta mig med) nu är jag helt slut! Och jag som ska upp till jobbet imorgon. Usch. Blir en dusch nu sen sova sött!

Längtar som en tok efter min lilla bebis ❤️

Såhär ser bebis rummet ut nu



BB-väskorna packade.

Godnatt!

15

Idag är det 15 dagar kvar till bebisen är beräknad. Jag tror inte hon kommer på den dagen dock. Jag tror hon kommer ungefär 4 dagar efter.


Tomt..

Idag försöker jag att städa.. Det går sådär, jag städar och vilar typ lika mycket. Det kommer nog ta mig hela dagen, men det är väl okej när man är gravid? Älsklingen är iväg på crosstävling. Han hade lovat att stå flaggvakt, min underbara älskling har ett så stort hjärta. Kallt och jävligt är det, tusen andra saker har han att göra idag men inte sviker han för det.
Nu står han säkert och fryser , blöt överallt (man blir alltid blöt på crossbanan. Lera och vatten överallt). Mitt hjärta ömmar lite för honom ❤️
Hans närvaro kan faktiskt göra underverk.

Jag fick ett kort på honom med basker.
Att så knasiga bilder kan äga rum till så underbara minnen❤️

Choklad, älskling och fixering

Ja. Idag har varit en riktigt underbar dag! Upp tidigt till jobbet (skulle ändå inte jobba så länge) när jag kom hem väckte jag älsklingen och gjorde mig iordning till bm mötet. Våran lilla bebis har fixerat sig! Vad gör man nu då? 
Väntar och längtar ❤️
Efter mötet kände vi oss riktigt lyckliga, jag tror folk kunde se det på mitt leende som gick rakt genom Sverige. Älsklingen föreslog att äta på Corner och som gravid säger jag aldrig nej till att slippa laga mat. 
Vi tog oss en sväng förbi jula också eftersom hjärtat behövde lite prylar till bilar och cross, och va tror ni jag fick?!



Så jag blev ju ännu lyckligare! Min älskling vet vad han ska göra han ❤️
Det kanske inte slår gårdagens plankstek och cheesecake brownie men allt sätter sin plats i hjärtat på lilla mig.




 

RSS 2.0