Önskelista

Jag tycker ju personligen att mammor som föder barn ska få presenter! Men jag tror det bara är mammor som håller med mig där. Jag missade ju morsdag i år! Hon låg i min mage då. Dennis får ju farsdag och han behöver inte gå igenom en förlossning. 
Jaja, tror inte jag kommer få det jag önskar. Men här får ni se vad det är iaf.

Samsung galaxy s4


Ju Ju Be - BePrepared 
 
Ju Ju Be - Hobobe





Nedräkning

Idag är det 30 dagar kvar till BF. Det känns så länge ändå, varje dag känns som två eller tre dagar. 
 
Va hos min bm idag, det är ju nu man märker att det närmar sig. Jag har haft tur med alla jag mött på mälarsjukhuset. Efter Destiny trodde jag aldrig att jag skulle åka dit igen, speciellt inte om jag blev gravid. Men min bm som jag fick va underbar, alla har lyssnat och hjälpt mer än vad dom behöver. Vi har väldigt bra läkare här, och väldigt trevliga och glada barnmorskor. Vissa har kanske haft otur när dom berättar sina skräckhistorier om mälarsjukhuset.
Jag känner mig trygg med alla jag träffat. Min systers fall va ju en på miljonen. ❤
Min journal är iaf klar för när jag åker in. Hoppas det är ett tag kvar, vill att hon ska bli lite större även fast jag längtar som en galen höna efter henne.
Min fredag har varit toppen, jag har städat men inte så jag blivit helt slut. Älsklingen har varit förbi hällby men för det mesta här hemma och gosat med mig. Jag va så sötsugen så jag bakade en chokladtårta nu på kvällen, det va ruskigt gott! Nu ska jag bara sova lite imorgon ska älsklingen köra cross och jag ska träffa Madde och min guddotter Nikki på stan ❤ 
 
Gungar med älsklingen ❤
 
Fina Madde och Nikki ❤

Ro

Här sitter jag. Tittar på film och försöker finna lite ro i mig. Har för mycket jag borde göra.
Lite av sakerna vi har kvar till bebisen.
Gardiner (vet dock vad det ska va dit)
Lampa (har ingen aning , finns inga fina tycker jag)
Större vattentäta lakan 
Filtar
Matta
Amningskudde
 
 
Jag tror det är det sista alltså. 

Sömn..

Inatt va sömnen inte okej. Det började med att älsklingen och jag gick och la oss för att vila efter maten. Vi somnade. Vaknade klockan tolv , mitt i natten!! Va ju inte för trött då. Vi gick upp , käkade och spelade mm. Sen råka jag somna igen, nu är jag super trött och ska snart till jobbet. Efter jobbet har jag städning. Woohoo va härligt! Vill bara sovaa

Älsklingen min❤

Mitt hjärta kom med hämtmat till mig ❤ så jag slipper ställa mig i köket och brottas med tusen tankar om vad man är sugen på. Inte många kan förstå vad en sån gest gör mot en gravid tjej. 
Min kära Dennis ❤



V.35

Yes! 5 veckor kvar bara!! Bara. Det är inte bara, jag är alltid trött och säger nej till allt! Orkar inte , vill inte. Haha tråkmåns är jag! Gud va jag längtar tills min lilla älskling är ute ❤ Dennis tror jag längtar mycket till att jag ska bli normal igen, just nu måste han se mig som en stor tjock fettklump som tagit över soffan och snarkar där hela dagarna! Jag är grymt tacksam över att han alltid kollar till mig, hjälper mig upp, ringer hela tiden när han är iväg för att kolla att allting är bra. Såna saker..
Jag är så lyckligt lottad över att ha honom, och att han är pappa till mitt barn ❤ 



RSS 2.0